En helt ledig dag

Godmorgon bloggen! Ledighet mitt i veckan tackar man absolut inte nej till, då får jag äntligen tid för att kunna hitta på lite roliga saker. Egentligen så hade jag behövt ta min fritid för att städa men jag har beställt hemstäd istället, jag tycker minsann att jag har gjort mig förtjänt av lite fritid. Nu har snart halva förmiddagen gått och jag har ännu inte riktigt bestämt mig för vad jag ska hitta på än, vädret i Huddinge är lite sisådär så jag är inte riktigt så sugen på att bege mig ut. Hade det varit igår som jag var ledig så hade jag nog varit ute hela dagen, då var det kanonväder i Huddinge. Jag funderar på att sätta mig vid datorn en stund och måla lite, det var längesedan som jag gjorde något med datorn utöver arbete. Det är lite lustigt hur det kommer sig att man inte vet vad man ska göra när man väl är ledig. Så fort jag arbetar så kommer jag på flera saker som jag hade velat hittat på istället, men nu står det nästan still i huvudet. Kanske att jag bara ska ha en lugn och skön dag för att återhämta mig eller att jag går och kör ett träningspass. Oavsett vad jag väljer att hitta på så blir det nog bra. En bra början hade nog varit att ta sig upp från sängen och käka lite frukost, sen får jag ta det därifrån. Det finns absolut inga måsten idag, hemstäd och färdiga matlådor gör att jag egentligen bara hade kunnat ligga sängen resten av dagen. Jag har hemstäd ungefär en gång varannan vecka, vid vissa tillfällen blir det lite oftare. Nej nu får jag faktiskt kliva upp och fånga den här dagen, en kopp kaffe och sen blir det att sätta mig framför datorn en stund. Ha det fint!