Hit vänder jag mig när jag är i behov av massage

God eftermiddag, god eftermiddag! Nu är det snart helg och jag ska verkligen njuta av min lediga tid till fullo, bland annat genom att gå på massage i Orsa. När jag går på massage brukar jag vända mig till Ronja Lindberg som är utbildad friskvårdsmassör.

Personligen älskar jag massage då det är väldigt avslappnande och skönt att få, dock har jag haft svårt att hitta ett företag som kan erbjuda mig en massage i Orsa som jag verkligen uppskattar. Jag har provat att få en massage av många olika företag runt om Orsa och det tog lång tid innan jag hittade Ronja Lindberg som jag verkligen föll för. Hennes massage var riktigt bra och jag kunde lägga all tid på att bara njuta fullt ut, det grundade sig nog i att vi under massagens gång kunde hålla en öppen dialog för att den skulle bli som jag ville ha den. Dessutom var hennes massagerum hemma hos henne så man fick en mysig hemmakänsla genom hela besöket, hela besöket gjorde en avslappnad. Jag är så otroligt lycklig över att jag äntligen hittade ett ställe som jag tycker om till 100 procent, att man känner sig trygg under massagen och besöket gör att man verkligen kan slappna av helt och hållet och få ut det bästa möjliga av massagen. Sedan dagen jag hittade henne har jag alltid vänt mig dit när jag känner mig vara i behov av en massage i Orsa och jag kan verkligen rekommendera er att göra detsamma om ni vill få en underbar massage som du själv styra, självklart måste du kunna klara av att massagerummet ligger i hennes hem så att ljud kan uppstå.