Massage i Tibro som friskvård

Hej på er alla fina följare

Idag har jag en härlig massage att se fram emot efter jobbet. Jag går hos en väldigt duktig massör i Tibro och försöker gå regelbundet. Det var för ett tag sen som jag hade gått länge med besvär i ryggen och så bokade jag tid för massage. Det hjälpte mig så bra men jag behöver gå flera gånger med väldigt tätt mellanrum för att rätta till det jag hade ont av.

?Jag blev rekommenderad att gå mer regelbundet så att jag inte skulle få så djupgående besvär. Ju längre du går med problem och besvär desto svårare blir det att komma tillrätta med. Så nu när jag går mer regelbundet behöver jag inte gå lika ofta och jag har heller inte samma problem.

Vissa dagar kan jag känna mig ganska stel men det är om det håller i sig i flera dagar i sträck som det liksom går ner på djupet och då påverkar det ju hela ens mående och energi. Massage av en kunnig massör är det som hjälper mig bäst i alla fall, men man får ju pröva sig fram vad som funkar bäst för just en själv. Enligt mig är massage den bästa friskvård du ka ge dig själv, men om du till exempel har ett jobb där du går mycket så kanske fot- och underbensmassage är det du ska boka dig för.

Det finns ju även alternativa behandlingar som också är godkänt att använda för friskvård, fast jag tror att massage nog är vanligast. Det är många som inte tänker på att de har friskvårdsbidrag att nyttja via sin arbetsgivare, så kolla om du har det och boka en massage eller något annat för dig själv. Ta hand om er!