Somrig massage i Visby

Hejsan på er alla fina följare

Jag ser fram emot en sommar i Visby och även om jag mestadels ska ha semester så ska jag även ta emot lite kunder för massage. Jag jobbar ju med massage här på hemmaplan och det har blivit att jag har skaffat mig ett härligt litet kundnät även på Visby. Det började med att jag hjälpte en vän och sedan föreslog hon att jag skulle öppna upp för några tider under sommaren när jag är här. Jag älskar ju mitt jobb så jag tycker det är väldigt härligt.

När det är varmt och fint väder så ger jag faktiskt mina kunder massage utomhus fast i ett tält. Det står avskilt och där är det både lugnt och skönt medan det kommer in svalkande men ändå varma sköna sommarvindar. Jag fick idén från när jag var på spa en sommar på ett ställe som erbjöd samma typ av tjänst och tänkte att jag också skulle vilja göra det. Jag tar bara emot kunder vissa dagar och tider så att jag fortfarande har en hel massa ledig tid också. Så roligt ändå att det börjar med att man ger massage för att hjälpa en vän eller två och även om de må vara partiska för att de är mina vänner så har det blivit fler nöjda kunder som jag inte känt alls.

Förutom att ge massage så ska jag spendera tid med vänner, åka båt och sola och bada. Samla goda energier, inspiration och motivation inför hösten. Jag älskar både luften, atmosfären och semesterfirarna i Visby om somrarna. Jag hoppas ni har något härligt att se fram emot i sommar och att ni får möjlighet att fylla på era energinivåer. Skriv inte långa listor med saker att göra utan var snälla mot er själva och ge er tid för vila och återhämtning. Kram