Yoga hos Vive Vale i Lund

Varmt välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av nätet där jag oftast skriver om allt som har med friskvård att göra! Jag hoppas att alla mina fina och fantastiska läsare mår bra och att ni dessutom har haft en riktigt trevlig vecka. Har ni några planer inför helgen? Skriv gärna nere i kommentarerna! Själv så ska jag hitta på en hel del roligt, men det kommer jag ta upp i ett senare inlägg. Här i detta inlägg så tänkte jag nämligen att jag skulle ta och skriva ett par ord om att gå på yoga här i Lund, då det verkligen är någonting som har blivit rätt så efterfrågat nu under de senaste få veckorna här på bloggen även om det inte riktigt följer mitt vanliga tema här på bloggen.

Många av er vet ju redan att jag varvar min träning på gym med yoga och nu så har det varit många som har frågat om jag kan rekommendera någon bra yogastudio och givetvis så kan jag ju det! Det företaget som jag har valt att vända mig till här i Lund där jag befinner mig heter Vive Vale och jag blev faktiskt rekommenderad själv att gå till dem av en nära vän till mig. Vi började helt enkelt att gå tillsammans på yoga och jag tycker verkligen att det har gjort en otroligt stor skillnad för mig personligen. Snabbt gick det också, för att vara helt ärlig! Jag tycker verkligen att det är hur bra som helst att gå på yoga och ångrar lite att jag inte hade börjat gå tidigare. Nu har jag ju äntligen dock satt igång och det är jag riktigt nöjd med. Hur som helst så kan jag ju då med andra ord varmt rekommendera vidare Vive Vale och deras yoga till alla ni som nu är intresserade av att testa på yoga och befinner er i Lund, precis som jag.